Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crisis bij Feyenoord: 'Ik kan me voorstellen dat hij hierom niet wil komen'

Laatste update:

"Sinds het kampioenschap is het zwak. Om twee redenen. Ten eerste gebrek aan kwaliteit, maar aan de andere kant ook niet alles uit de potentie halen. Als je het wel tegen de topclubs kan en niet tegen de mindere teams, dan deugt er mentaal iets niet. Dat valt de spelers en de staf te verwijten", zegt Vermeulen bij de NOS.

Vermeulen zegt dat het verwachtingspatroon te hoog is bij Feyenoord. De commentator denkt ook dat Steven Berghuis en Tonny Vilhena bij eventuele transfers geen astronomische bedragen opleveren. "Feyenoord speelt niet regelmatig in de Champions League, komt niet ver in de Europa League en de Eredivisie staat er niet sterk op. Voor de buitenwereld zijn je spelers dan anoniem. Buitenlandse clubs willen spelers internationaal wegen. Bovendien brengt Feyenoord geen Frenkie de Jong of Memphis Depay voort."

Vermeulen stelt dat de negatieve sfeer rond Feyenoord 'een groot probleem' vormt. "Sponsors happen daardoor minder snel toe. Pijnlijk dat Martin van Geel (technisch directeur, red.) hierdoor vertrekt. Slecht voor de club, slecht voor het imago. Iets om over na te denken. Het is een structureel probleem. Ik kan me ook voorstellen dat iemand als Max Huiberts (directeur voetbalzaken, red.) hierom niet naar Feyenoord wil komen. Dat hij door al dat gezeur liever bij AZ blijft. Daar is wel een goede vibe."

Verwacht jij dat Feyenoord derde gaat eindigen dit seizoen?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
7
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties