Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crisis bij Milan: 'Ik kijk al een tijdje naar mijn eigen begrafenis'

Laatste update:

"Ik kijk al een tijdje naar mijn eigen begrafenis", grapte Montella donderdagavond na afloop van het doelpuntloze gelijkspel van Milan tegen AEK Athene in de Europa League. "Het geeft je een nieuw perspectief. Nee, alle gekheid op een stokje… De club heeft vertrouwen uitgesproken in mij, dus we gaan het zien. Maar in alle eerlijkheid, we moeten aan de bak."

"Ik zie dat het team gretig is en hard wil werken. Er is ook genoeg kwaliteit. Een paar weken geleden konden we meer kansen creëren dan tegenwoordig, maar toen lieten we in defensief opzicht steken vallen. Nu creëren we misschien wel niet zoveel, maar geven we ook weinig kansen weg aan de tegenstander", citeert onder meer Sky Italia de Italiaan.

Leonardo Bonucci erkent dat Milan tot op heden een slecht seizoen kent, maar de verdediger van i Rossoneri wil de schuld niet neerleggen bij Montella: "Wij zijn degenen die op het veld stappen. Het ligt niet aan de ideeën van de coach. We moeten resultaten boeken om het enthousiasme van afgelopen zomer terug te halen. Ik zie genoeg kwaliteit, maar we missen karakter en vertrouwen."

Vincenzo Montella kan het tij niet meer keren bij AC Milan

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties