Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crisis bij Schalke 04: 'Respectloos, hij moet gewoon zijn mond houden'

Laatste update:

Weinzierl, die van juli 2016 tot juni 2017 de coach was van Schalke, vroeg zich bij Sky hardop af of het 'kansrijk is om enkel defensief te denken': "Is het verstandig om je spel op te hangen aan een 36-jarige?" Hij verwees daarmee naar Naldo, die in de zomer van 2016 werd overgenomen van VfL Wolfsburg en daarvoor uitkwam voor onder meer Werder Bremen.

De Braziliaan deed dit seizoen in zes officiële wedstrijden mee, maar werd tegen Freiburg gepasseerd. Hij slaat in een interview in de Duitse media terug naar Weinzierl: "Het is respectloos wat hij gezegd heeft. Ik was teleurgesteld, geschokt. Hij moet gewoon zijn mond houden en een baan vinden", aldus Naldo in de mixed zone.

"In het jaar dat hij hier heeft doorgebracht, heb ik hem ook altijd ondersteund." Naldo zal zaterdag tegen FSV Mainz overigens weer in de basis staan, zo deed trainer Domenico Tedesco al uit de doeken. Tegen Freiburg kreeg de viervoudig international simpelweg rust. "We komen terug", is Naldo strijdvaardig.

-
Denk jij dat Schalke 04 in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
8

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties