Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crisis dreigt voor Manchester City: 'Ik ben enorm trots op onze prestatie'

Laatste update:

Guardiola maakte ondanks de nederlaag na afloop een montere indruk: "Ik ben enorm trots op onze prestatie. Ik feliciteer Man United, maar ik ben ook trots op onze spelers en op de manier waarop we gespeeld hebben. We hebben onze kansen gehad, maar op dit niveau moet je iets koeler zijn. We hebben echter goed partij geboden. Ik ben zo trots, we zijn gelukkig", aldus de Spanjaard, die onder anderen Pablo Maffeo en Aleix Garcia de kans gaf op Old Trafford.

Collega José Mourinho sprak voor de camera van de BBC van 'een verdiende overwinning': "De spelers hebben er alles aan gedaan en verdienden het om te winnen. We zijn nu blij. Tegen Chelsea zat alles tegen, maar we zijn professionals. Dit was een goede gelegenheid om de fans weer een iets beter gevoel te bezorgen. Want: als ik bij een club zit, zitten de fans van die club in mijn hart."

-

Meer nieuws

Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
13
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties