Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Crisis op Stamford Bridge levert Sneijder mogelijk toptransfer op'

Laatste update:

De Portugese oefenmeester is volgens Metro van plan om weer te gaan samenwerken met Wesley Sneijder. De aanvallende middenvelder zat samen met Mourinho bij Internazionale toen de Italiaanse grootmacht in 2010 zowel de Champions League, de landstitel in de Serie A als de Coppa Italia won. De Nederlander zou in januari naar Stamford Bridge moeten komen.

De crisis bij Chelsea heeft er naar verluidt toe geleid dat Mourinho op zoek is naar ervaring en die zou de 31-jarige Nederlander moeten bieden. De spelverdeler van Galatasaray werd al eerder, herhaaldelijk, in verband gebracht met Manchester United. Van een transfer kwam het nooit, maar de 120-voudig Oranje-international zou nu alsnog in de Engelse top terecht kunnen komen.

Zou je Wesley Sneijder graag bij Chelsea zien?

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
3
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
7
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
29
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties