Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristian Willaert prikt: 'Moet je dat niet hardop zeggen voor de camera?'

Laatste update:

Ajax kwam via Dusan Tadic nog wel op voorsprong tegen Vitesse, maar twee doelpunten van Million Manhoef maakten een einde aan de jubelstemming in de Johan Cruijff ArenA. Invaller Lorenzo Lucca bezorgde de ploeg van trainer Alfred Schreuder tien minuten voor tijd alsnog een punt. "Ik ben teleurgesteld, natuurlijk", vertelt Berghuis bij ESPN. "Je kan deze wedstrijd gewoon winnen met de kansen die we hebben gecreëerd. Maar om structureel drie punten te halen en kampioen te worden moet het beter. We moeten het breder houden en het spel moet sneller. Zij scoren twee keer uit de restverdediging."

De restverdediging is de afgelopen weken vaker een thema geweest bij Ajax. Ook tegen Vitesse lag het veld twee keer volledig open, waar Manhoef uiteindelijk dankbaar van profiteerde. "Ik weet niet of het helemaal weg is", gaat Berghuis verder over de organisatie binnen het elftal. "Vorig jaar waren die momenten er ook. Zij hebben twee keer een vrije doorgang. Maar dan kun je alsnog winnen. Het totaalplaatje is op dit moment gewoon niet goed genoeg. Ik denk dat we hier niet tevreden mee mogen zijn, ook niet als je zoveel kansen weet te creëren. Ik denk dat het beter moet en kan", aldus Berghuis.

"Ja, kan dat met deze spelers? Of zijn deze spelers gewoon een niveautje minder dan de groep van vorig jaar? Moet je daar gewoon eerlijk over zijn en een keer hardop zeggen voor de camera in de microfoon van ESPN?", haakt Willaert daar op in. "Dat mag jij doen", reageert Berghuis. Willaert: "Jij doet dat niet? Vind je dat ook niet?" Berghuis antwoordt vervolgens met een volmondige 'nee'. "Het is teleurstellend, maar we blijven bij elkaar. We werken hard aan de punten die we moeten verbeteren. Dat is het enige wat je moet doen. Vooruitkijken en beter proberen te worden. Het begint bij jezelf en uiteindelijk het team."

Eredivisie
Ajax
2 - 2
Vitesse

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
15
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
38
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties