Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cristiano Ronaldo accepteert celstraf van twee jaar en betaalt 18,8 miljoen'

Laatste update:

De sterspeler van La Vecchia Signora zou in het verleden verzuimd hebben om ruim 14,5 miljoen euro aan inkomsten uit portretrechten over te maken naar de Spaanse fiscus, waardoor hem een jarenlange gevangenisstraf boven het hoofd hing. Volgens berichten uit Spanje is Ronaldo nu echter tot een schikking gekomen met de Spaanse justitie, waardoor hij waarschijnlijk niet achter de tralies hoeft te verdwijnen.

Ronaldo zal naar verluidt namelijk veroordeeld worden tot een celstraf van twee jaar en de Spaanse wet staat toe dat straffen van twee jaar of korter, als er geen eerdere strafbare feiten zijn gepleegd, worden omgezet in een voorwaardelijke sanctie. Met het ontwijken van een directe celstraf is Ronaldo er echter nog niet, aangezien hij wel flink in de buidel lijkt te moeten tasten.

Volgens Cadena Cope zal de aanvaller in totaal 18,8 miljoen euro betalen aan de fiscus om de zaak achter zich te kunnen laten. De twee partijen zijn overeengekomen dat Ronaldo 5,7 miljoen aan belastingen moet betalen, maar dat bedrag loop door 'rentes en boetes' nog op met ruim dertien miljoen euro. Ronaldo zou inmiddels al 13,5 miljoen euro hebben overgemaakt, waardoor er nog ruim vijf miljoen openstaat.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties