Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo bezegelt lot Marokko en pakt Europees record

Laatste update:

Ronaldo was de laatste dagen bij veel voetbalfans onderwerp van gesprek na zijn hattrick tegen Spanje (3-3). De aanvaller van Real Madrid deed woensdagmiddag wederom van zich spreken door al na vier minuten te scoren. Bij een hoekschop van João Moutinho kreeg Ronaldo de ruimte van de Marokkaanse defensie om raak te koppen: 1-0. Geen speler in Europa scoorde zo vaak voor zijn land als Ronaldo (85), die Ferenc Puskás (84) voorbij is. In de wereld staat alleen Ali Daei van Iran nog boven hem (109).

OEI! Marokko komt RAZENDSNEL op achterstand! 1???0?

Al in de vierde minuut slaat Cristiano Ronaldo toe! ??????

Posted by voetbalzone on Wednesday, June 20, 2018

Marokko moest daarna komen om kwalificatie naar de volgende ronde in leven te houden, maar doelman Rui Patricio had weinig te duchten van de pogingen van de Leeuwen van de Atlas. Hakim Ziyech had twee aardige schoten op doel, maar kon het net niet vinden. Ook Younès Belhanda en Medhi Benatia stichtten gevaar, maar dat leidde niet tot de gelijkmaker. De druk die Marokko voor de rust legde op de Portugese defensie groeide na de thee.

WOW! ?? Wat een WERELDREDDING van Rui Patricio! ????

Marokko komt hier bijna op gelijke hoogte, maar stuit op de doelman! ??

Posted by voetbalzone on Wednesday, June 20, 2018

Een goede poging van Belhanda vlak na de onderbreking kwam terecht op de vuisten van de uitstekend keepende Patricio. De mannen van Renard bleven aandringen, met gevaar van onder anderen Ziyech en Nordin Amrabat, die vlak na het startsignaal zijn hoofdbescherming afdeed. Marokko kon echter niet meer scoren, waardoor het Afrikaanse land met nul punten op de teller is uitgeschakeld. Groepsgenoten Iran en Spanje, die respectievelijk op drie en één punt staan, spelen woensdagavond tegen elkaar.

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
3
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties