Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cristiano Ronaldo biedt zich overal aan, maar niemand gelooft meer in hem'

Laatste update:

Ronaldo haalde met Portugal de kwartfinales, maar stond na de groepsfase zelf niet meer in de basis. Er deden geruchten de ronde over dat de aanvaller gedreigd zou hebben met het verlaten van de selectie als hij vaker gepasseerd zou worden en dat leidt tot een boze reactie van Capello. "Hij heeft de ellende over zichzelf afgeroepen", meldt de Italiaan aan Corriere della Sera. "Het is niet goed voor zijn loopbaan. Zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf, maar hij is arrogant. Hij biedt zichzelf aan bij elke club, maar ze geloven niet meer in hem."

Wie ook niet op sympathie van Capello kan rekenen, is Martínez. De keeper van wereldkampioen Argentinië, die zijn geld verdient bij Aston Villa, vestigde tijdens en na het toernooi de aandacht diverse malen op zijn persoon en dat maakte dat Capello hem een 'dwaas' noemde. Positieve aandacht was er ook, voor Amrabat. "Zijn doorzettingsvermogen, werklust en aantal veroverde ballen doen me denken aan Gennaro Gattuso. Amrabat kan echter nog wat beter voetballen."

Tenslotte werd de ervaren Italiaan ook gevraagd naar de tactische keuzes van bondscoaches, waaronder ook Louis van Gaal. Het systeemdenken van sommige trainers bevalt Capello echter niet. "Ze zeggen heel veel over allemaal systemen, maar ik heb bij alle teams maar een systeem gezien: 9-1. Ze verdedigen als geheel en vallen met veel spelers aan. Het is onzinnig om te zeggen dat het iets anders was. Gelukkig wordt er niet meer zo veel op balbezit gespeeld. Dat is de dood van het voetbal, zo ongelofelijk saai. Het is juist moedig en leuk om vaak vooruit te spelen."

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties