Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo blijft gefrustreerd achter na titanenstrijd in Parijs

Laatste update:

De wedstrijd was pas net een minuut oud toen Olivier Giroud een harde elleboogstoot van Ruben Dias op het achterhoofd te verwerken kreeg. De spits ging met veel pijn naar de grond, maar kon de wedstrijd vervolgen. Het werd een eerste helft waarin het spel op en neer golfde. Enorme kansen bleven uit. Cristiano Ronaldo kreeg een vrije schietkans in het strafschopgebied, maar net toen hij uithaalde gooide Lucas Hernández zich voor het schot en voorkwam hij een achterstand. Aan de andere kant van het veld kreeg Antoine Griezmann een kleine kans. Hij werd de diepte ingestuurd door Paul Pogba en probeerde het vanuit een moeilijke hoek. Doelman Rui Patricio had weinig moeite om de inzet van de Barcelona-aanvaller te keren.

"Op een dag kijken we hierop terug als het moment waarop Cristiano Ronaldo het stokje overdraagt aan Kylian Mbappé." ???

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 11 oktober 2020

Tien minuten voor rust leverde Bruno Fernandes een afgemeten voorzet af. Ronaldo kond van dichtbij scoren, maar João Félix dook op bij de eerste paal en hielp de kans om zeep. Even later was het Giroud die een kansje kreeg. De Chelsea-spits kreeg de bal plots voor zijn voeten en dacht niet na: zijn schot ging over het Portugese doel. Het spelbeeld was na rust onveranderd; beide ploegen speelden voor de overwinning en kregen mogelijkheden om te scoren. Kylian Mbappé etaleerde bij vlagen zijn klasse, maar zijn acties werden keer op keer onschadelijk gemaakt door de Portugese defensie.

Twintig minuten voor tijd leek Portugal op voorsprong te komen. Een voorzet vanaf de linkerflank werd met het hoofd tegen de touwen gewerkt door Pepe. De routinier stond echter buitenspel en zijn treffer werd derhalve terecht afgekeurd. In de slotfase wisselden beide bondscoaches volop en dat leidde nog tot twee mogelijkheden voor de bezoekers. Renato Sanches waagde in blessuretijd nog een poging met een schot vanuit een lastige hoek. Lloris stond op de juiste plek en kon oprapen. Even later moest de Tottenham Hotspur-keeper opnieuw in actie komen op een schot van Ronaldo. Ondanks dat de bal nog van richting werd veranderd door Pavard wist de sluitpost een doelpunt te voorkomen. Waar Éder vier jaar geleden het winnende doelpunt maakte in Parijs, leverde het duel van zondagavond geen winnaar op.

-

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties