Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo doorbreekt stilte: 'Zou mooi zijn om dat opnieuw te doen'

Laatste update:

"Het was geweldig om belangrijke prijzen te winnen met mijn team, net als de individuele onderscheidingen. Om dat opnieuw te kunnen doen zou mooi zijn. Je moet er jaar na jaar hard voor werken en dat zal ik blijven doen. Voetbal is mijn leven, mijn passie", vertelt hij in een exclusief interview met Marca.

Ronaldo verlengde eind vorig jaar zijn verbintenis bij de Koninklijke tot 2021 en staat zodoende nog tot zijn 36e onder contract in het Santiago Bernabéu. De Portugees won afgelopen seizoen de landstitel en de Champions League en geldt als een van de favorieten voor de winst van de Ballon d'Or. In 2016 werd hij al uitgeroepen tot beste van de wereld en met een vijfde Gouden Bal zou hij Lionel Messi evenaren.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo tot 2021 bij Real Madrid blijft?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
64
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
14
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties