Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cristiano Ronaldo fluisterde dat ik snel moest gaan, maar dat wist ik al'

Laatste update:

De Pools international vertelt in gesprek met Sky Italia dat hij zich had voorbereid op een strafschop van Higuaín. "We kennen elkaar goed. Ik weet dat Higuaín zijn penalty's graag hard en laag schiet. Ik had het geluk dat het goed afliep. Cristiano Ronaldo fluisterde dat ik snel moest gaan, want Pipita schiet strafschoppen vaak krachtig in. Maar dat wist ik al."

Szczesny zag dat zijn ploeg via een treffer van Mario Mandzukic snel op voorsprong kwam in Milaan. "We scoorden snel, vertraagden vervolgens het tempo en controleerden de wedstrijd. Dat is wat wij wilden doen", aldus de sluitpost, die sinds het vertrek van Gianluigi Buffon de onbetwiste nummer één onder de lat bij Juventus is.

"Het is belangrijk om een goede verstandhouding te hebben met de verdedigers en dat je een constant niveau kan aantikken. Het is niet makkelijk om Buffon te vervangen, maar met deze verdediging voor me is goals incasseren zeldzaam. Op een bepaalde manier maakt dat het zelfs moeilijker, aangezien ik niet vaak in actie kom en wel geconcentreerd moet blijven."

Verwacht jij dat Juventus ongeslagen de landstitel gaat pakken dit seizoen?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
6
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
6
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties