Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo hekelt 'Ajax-filosofie' van 'koppige' Erik ten Hag

Laatste update:

Bij United gaat het echter moeizamer. Zo begonnen the Red Devils het Premier League-seizoen met nederlagen tegen respectievelijk Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford FC (4-0). De ploeg van Ten Hag herpakte zich vervolgens met opeenvolgende overwinningen op Liverpool (2-1), Southampton (0-1), Leicester City (0-1) en Arsenal (3-1) voordat het vorige week helemaal misging tegen Manchester City (6-3). Ronaldo, die onder Ten Hag allesbehalve onomstreden is, moet het doen met invalbeurten in de Premier League. Zijn enige basisplaats in de competitie was tegen Brentford.

De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar wil dan ook liever vandaag dan morgen vertrekken van Old Trafford, waar hij tussen 2003 en 2009 juist succes na succes beleefde. Ten Hag zou volgens de Portugees 'koppig' zijn en onnodig vasthouden aan de speelwijze die hij ook bij Ajax hanteerde. Daarnaast noemen bronnen op Carrington, het trainingscomplex van United, de relatie tussen de speler en trainer 'gespannen'. Zo zou Ronaldo klagen over de kwaliteit van de trainingen en vindt hij dat het team beter op een andere manier kan spelen.

De aanvaller, die vorig seizoen goed was voor 24 doelpunten in 39 wedstrijden voor de Engelse grootmacht, zou daarnaast ook 'woest' zijn nadat Ten Hag na afloop van de verloren stadsderby tegen City aangaf Ronaldo niet te willen inbrengen 'uit respect voor diens grote carrière'. De manager reageerde voorafgaand aan het Europa League-duel met Omonia Nicosia (2-3 winst) op de situatie. "Natuurlijk wil hij spelen en is hij pissig als hij op de bank zit. Ronaldo is heel competitief en is niet blij als hij niet speelt. Hij traint goed en is gemotiveerd, wat we ook van hem verwachten", aldus Ten Hag.

Meer nieuws

Roma heeft na 20 wedstrijden genoeg gezien en biedt Angeliño miljoenensalaris
1
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
30
Red Bull meldt zich op Engelse voetbalmarkt en gaat in zee met volksclub
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13
Memphis Depay brengt twee weken voor start EK nieuwe videoclip uit
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties