Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo helpt Juventus aan eerste prijs van het seizoen

Laatste update:

In het Mapei Stadion - Città del Tricolore, de thuishaven van Sassuolo, was het optreden van Cristiano Ronaldo een van de weinige lichtpunten in de eerste helft. Met name in het laatste kwartier voor rust was de aanvaller van Juventus erg bedrijvig, wat onder meer resulteerde in een krachtig schot in de veertigste minuut. Nadat Ronado naar binnen sneed en uithaalde, belandde zijn inzet net naast het doel van David Ospina. De grootste kans van de eerste helft was echter voor Napoli. Na een klein halfuur sprintte Diego Demme voorbij Weston McKennie en bediende hij Hirving Lozano, wiens kopbal op fraaie wijze werd gekeerd door Wojciech Szczesny.

Over het geheel controleerde Juventus het spel in de eerste helft. Beide ploegen waren echter huiverig om risico in hun spel te leggen. Vrijwel direct na de pauze was Juventus dicht bij het openingsdoelpunt, toen McKennie richting de achterlijn opstoomde en een voorzet afleverde bij de in de pauze ingevallen Federico Bernardeschi, die Ospina dwong tot een moeizame redding. Tien minuten na de pauze profiteerde Ronaldo van een misverstand tussen Ospina en Kostas Manolas, maar zijn inzet ging net naast; na iets meer dan een uur belandde een uithaal van Ronaldo in de armen van Ospina.

WIE ANDERS DAN CRISTIANO RONALDO! ?

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 20 januari 2021

De Portugees was duidelijk op zoek naar zijn doelpunt en kreeg uiteindelijk loon naar werken. Na 63 minuten kreeg Tiémoué Bakayoko de bal in het strafschopgebied tegen de rug na een corner van Bernardeschi, waarna Ronaldo van dichtbij binnen kon schieten. De wedstrijd was echter allesbehalve beslist, want twaalf minuten voor tijd ontving Napoli, na tussenkomst van de VAR, een penalty na een overtreding van McKennie op Dries Mertens. Lorenzo Insigne stuurde Szczesny vanaf elf meter weliswaar de verkeerde kant op, maar schoot naast. Diep in de blessuretijd maakte Álvaro Morata een eind aan de laatste resterende twijfel.

-

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
163

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties