Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo komt met eerste reactie na breuk met Manchester United

Laatste update:

Ronaldo laat weten dat zien liefde voor de club en zijn fans nooit zal veranderen. "Het voelt als het juiste moment om een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik wens Manchester United het allerbeste toe." De superster maakt zich met Portugal op voor de start van het WK, dat voor de Zuid-Europeanen zaterdag begint tegen Ghana. De beslissing om de samenwerking stop te zetten komt kort na het veelbesproken interview dat Ronaldo onlangs gaf aan journalist Piers Morgan van Talk TV.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

In dat gesprek was de routinier zeer kritisch op onder meer manager Erik ten Hag, trainingscomplex Carrington en voormalig spelers Gary Neville en Wayne Rooney. The Guardian wist vorige week al te melden dat Ronaldo zich niet meer bij Manchester United hoefde te melden na het WK in Qatar. Verder werden er 'gepaste stappen' aangekondigd. Ronaldo had op Old Trafford nog een contract tot de zomer van 2023.

Vanuit het trainingskamp van Portugal in Qatar gaf Ronaldo maandag een korte reactie op het vernietigende interview dat hij gaf. "Ik spreek wanneer ik wil", begon de routinier. "Ik hoef niet te denken om wat andere mensen daarvan vinden. Iedereen (binnen het Portugese nationale team, red.) weet wie ik ben en waar ik voor sta." Het gerucht dat Ronaldo niet meer met Bruno Fernandes - zijn ploeggenoot bij Manchester United - door een deur zou kunnen, drukt hij dan ook de kop in. "Dat was een grap. Zijn vliegtuig kwam laat aan en ik vroeg of hij met de boot was gekomen. That's it."

Geen vergoeding
Transferexpert Fabrizio Romano weet dinsdagavond tevens te melden dat Ronaldo geen geld meekrijgt na zijn vertrek. "Geen uitbetaling voor Cristiano Ronaldo, omdat beide partijen een nette oplossing wilden gezien de historie van Ronaldo bij Man United. Er zijn geen addertjes onder het gras bij beide zijden." Romano weet tevens te melden dat Ten Hag direct akkoord ging met het voorstel van de directie om per direct uit elkaar te gaan met Ronaldo.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties