Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Cristiano Ronaldo moet hoofdrolspeler worden in 'transfer van de eeuw''

Laatste update:

Ronaldo werd afgelopen zomer veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij Manchester United, daar hij zijn zinnen had gezet op deelname aan de Champions League. De aanvaller werd bij tal van clubs aangeboden, maar wist geen breuk te forceren. Ondanks het vertrouwen van Erik ten Hag, blijven er echter twijfels over het aanblijven van Ronaldo. Nadat Diario Sport enkele maanden geleden al schreef over de interesse van Galatasaray, weet nu Fotomaç te melden dat de Turkse topclub in de race blijft.

Vicevoorzitter en sponsor Erden Timur moet een belangrijke rol spelen bij het aantrekken van Ronaldo. Het riante salaris - Ronaldo verdient bij United een slordige 440.000 euro per week - hoeft volgens het Turkse medium geen struikelblok te vormen. "Ik kan nu geen namen geven, want we gaan onze werkwijze en gedachtengang de komende periodes doorzetten. We hadden hele grote namen op ons lijstje staan en die staan er nog steeds op", wakkerde Timur onlangs de geruchten aan. De steenrijke zakenman wist met Mertens en Icardi al twee grote namen in te lijven.

Ook woensdag kreeg Ten Hag weer vragen over de situatie van Ronaldo. De aanvaller bleef tegen Manchester City (6-3) de volledige wedstrijd op de bank, wat de geruchten over een mogelijk vertrek voedden. "Ik heb hem niet gebracht als teken van respect", verklaarde Ten Hag het niet inbrengen van Ronaldo. "Dat heeft niets te maken met een eventueel vertrek in januari of volgend jaar zomer. Ik zie niet dat hij ongelukkig is. Hij is blij, hij traint goed en hij heeft er plezier in. Iedereen traint goed. Er is een goede instelling op de training, iedereen werkt er hard voor. Dat is het punt niet."

Zie jij Cristiano Ronaldo naar Galatasaray gaan?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
35
Feyenoord en AZ grootste slachtoffers van de Azië en Afrika Cup
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties