Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo noteert 2e hattrick op rij in verpletterende 0-8 zege Al-Nassr

Laatste update:

Bijzonderheden:


De eerste twee doelpunten van Ronaldo kwamen voort uit een directe vrije trap. Zijn eerste vrije trap was laag en hard, maar wel door het midden. De snelheid en kracht van de bal verraste doelman Ciprian Tatarusanu (ex-AC Milan) echter compleet.

De tweede vrije bal, meer aan de linkerkant van de zestien, draaide de Portugeel over de muur en in de linkerhoek. Tatarusanu stond aan de grond genageld. Ex-Liverpool-ster Sadio Mané tekende voor de 0-3. De Senegalees schoot op aangeven van Ronaldo raak.

Ronaldo's derde doelpunt was niet minder fraai. Hij verraste de uitgekomen Roemeense sluitpost met een knappe stift: 0-4. Het betekende zijn tweede hattrick op rij, nadat hij het net tegen Al-Tai ook al drie keer deed bollen.

Bij de 0-5 leverde de Portugese steraanvaller bovendien de assist op Abdulmajeed Al Sulaiheem, waardoor hij in 44 minuten bij alle vijf (!) doelpunten betrokken was. In het tweede bedrijf liep Al-Nassr zonder de in de rust gewisselde Mané en Ronaldo uit naar 0-8, door doelpunten van Abdulrahman Ghareeb en Abdulaziz Al Elewai (2x).

Abha Club - Al-Nassr 0-8


11' 0-1 Cristiano Ronaldo
21' 0-2 Cristiano Ronaldo
33' 0-3 Sadio Mané (assist: Cristiano Ronaldo)
42' 0-4 Cristiano Ronaldo
44' 0-5 Abdulmajeed Al Sulaiheem (assist: Cristiano Ronaldo)
51' 0-6 Abdulrahman Ghareeb
63' 0-7 Abdulaziz Al Elewai
86' 0-8 Abdulaziz Al Elewai

Meer nieuws

Joseph Oosting reageert voor camera op link met Feyenoord
0
André Onana gaat lelijk de mist in en leidt tegentreffer Manchester United in
1
Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax
39
Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
9
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
51
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties