Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo speelde met belletje sleutelrol bij megatransfer

Laatste update:

Manchester United beleefde afgelopen jaar een teleurstellende eerste seizoenshelft in de Premier League en besloot in januari de transfermarkt op te gaan. The Red Devils lieten hun oog vallen op Fernandes, maar besloten eerst informatie in te winnen bij twee oude bekenden. "Toen Manchester Unitd Bruno Fernandes wilde aantrekken, kreeg ik een berichtje van Ole", legt Evra uit in gesprek met The Guardian.

De Franse oud-verdediger speelde in het verleden bij Manchester United samen met Ronaldo en besloot de aanvaller van Juventus op te bellen, aangezien hij bij de nationale ploeg van Portugal teamgenoot van Fernandes is. "Ik heb Ronaldo opgebeld voor advies over Bruno Fernandes. Cristiano zei: 'Bruno is een goede jongen en een zeer professionele speler.' Daarna belde ik Ole op om te zeggen dat Ronaldo zijn zegen had gegeven voor de transfer."

Fernandes maakte uiteindelijk voor liefst 55 miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar Manchester United. De middenvelder stelde in zijn eerste halfjaar absoluut niet teleur: hij was in veertien competitiewedstrijden goed voor acht doelpunten en zeven assists en leidde de Engelse recordkampioen uitiendelijk naar een vierde plaats in de Premier League. "Zijn impact is enorm geweest. Ik denk dat we ons zonder hem niet hadden gekwalificeerd voor de Champions League van volgend seizoen", besluit Evra.

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
4
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
4
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties