Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo voor het eerst herenigd met pasgeboren dochtertje

Laatste update:

"Home sweet home", schrijft Ronaldo in de caption op Instagram> "Gio en ons kleine meisje zijn eindelijk weer bij ons. We willen iedereen bedanken voor hun aardige woorden en gebaren. Jullie support is erg belangrijk en we hebben alle liefde en respect gevoeld die jullie hebben voor onze familie. Nu is het tijd om dankbaar te zijn voor het leven dat we zojuist in onze wereld verwelkomd hebben."

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Vanwege het tragische incident ontbrak Ronaldo dinsdag al in de wedstrijdselectie van United voor het duel met Liverpool (4-0 verlies). De supporters op Anfield lieten zich van hun beste kant zien. n de zevende minuut van het duel verwijzend naar het rugnummer van Ronaldo - kreeg de aanvaller een staande ovatie in het stadion van de aartsrivaal. Bovendien zong de Liverpool-aanhang het You'll Never Walk Alone. Beelden van de hartverwarmende actie gingen al snel de wereld over. Ronaldo reageerde al snel. "Eén wereld... Eén sport... Eén wereldwijde familie... Bedankt, Anfield. Mijn familie en ik zullen dit moment van respect en medeleven nooit vergeten", schreef hij donderdag op Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo en zijn partner verloren een zoontje. Het stel was in verwachting van een twee-eiige tweeling. Het meisje is gezond ter wereld gekomen, het jongetje is overleden. Dit weekend zal Ronaldo wel weer bij de selectie zitten voor de kraker tegen Arsenal, zo gaf trainer Ralf Rangnick daags voor het duel aan op de persconferentie.

Meer nieuws

Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
22
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties