Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo zal niet blij worden van de persconferentie van Zwitserland

Laatste update:

Zwitserland is in het verleden een lastige tegenstander gebleken voor de Portugezen: van de laatste zes ontmoetingen won het land er drie. In al die duels deed Ronaldo echter niet mee. Yakin vreest het meespelen van de 37-jarige goaltjesdief echter niet. "We weten dat Ronaldo een wedstrijd kan beslissen en zullen hem geen ruimte geven. Een speciale tactiek? Voor Ronaldo zullen we geen man opofferen." Ronaldo was in Qatar pas één keer trefzeker voor A Seleção, vanaf de strafschopstip tegen Ghana (3-2 winst).

Yakin houdt liever vertrouwen in zijn eigen ploeg. "Ik weet hoe we gaan presteren. We zijn sterk genoeg om iedere tegenstander te frustreren. Als we het maar voor elkaar krijgen ons eigen spel te spelen." Yakin kan zijn geboorteland voor het eerst in de geschiedenis naar de laatste acht leiden. "We weten dat we een unieke kans hebben. Maar we kijken gewoon nuchter naar deze wedstrijd en naar de manieren hoe we hem moeten winnen. Ik ben rustig, want ik heb alle spelers tot mijn beschikking. Dat is een luxe."

Waar Portugal Danilo Pereira (gebroken rib) en Nuno Mendes (dijblessure) moet missen, zijn de Zwitsers dus compleet. Een groot voordeel, zo zegt Yakin. "Ze staan allemaal paraat. Deze ploeg is volwassen, goed op elkaar ingespeeld en kan zich aanpassen aan omstandigheden die een wedstrijd brengt. Als we met moed en zelfvertrouwen spelen, kalm zijn en de juiste emoties komen, gaan we winnen."

WK
Portugal
6 - 1
Zwitserland
Wie gaat er door naar de kwartfinales?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties