Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Criticus nu vol lof: 'Het is razend knap wat Feyenoord heeft gedaan'

Laatste update:

De 42-jarige Verheijen werkte bij menig topclub en verrichte ook werkzaamheden voor Feyenoord, nadat hij eerder kritisch was geweest op de Rotterdammers. Eerder dit seizoen merkte de inspanningsfysioloog op dat er onder Ronald Koeman veel te hard was getraind en dat Feyenoord daardoor tekort kwam in het tweede deel van het seizoen. Inmiddels heeft men in de havenstad echter zes keer op rij gewonnen.

Verheijen geeft vrijdag in gesprek met RTV Rijnmond toe dat hij dat knap vindt. "Nog mooier dan die zes overwinningen vind ik de opmerking van Ronald dat ze voor die gewonnen wedstrijden met de staf bij elkaar hebben gezeten en zichzelf de vraag hebben gesteld: "Hoe nu verder?" Dat is voor zowel de spelers áls de trainers een wake-up-call geweest. Dat vond ik een hele opmerkelijke uitspraak, want dat is heel eerlijk", aldus Verheijen. Volgens hem heeft de staf van Feyenoord echt naar zichzelf gekeken.

De spelers zijn onder druk gezet en gedwongen hun prestaties te verbeteren. Doordat Koeman zijn team flink door elkaar schudde voorafgaand aan de eerste zege van de zes (9 maart) is er iets losgekomen, concludeert Verheijen. Dat is volgens hem dé manier om spelers te raken, veel meer dan een vroege bosloop. "Dat is psychologie van de koude grond. Het is razend knap wat Feyenoord heeft gedaan."

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
2
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties