Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cruciale fase in Messi-operatie Barça: groen licht van LaLiga wordt verwacht'

Laatste update:

Barça mag vanwege de strenge Financial Fair Play-regels momenteel geen nieuwe spelers inschrijven, maar verwacht dat de verkoop van enkele spelers ruimte zal bieden. De signalen voor de terugkeer van Messi stonden hierdoor al voor een groot deel op groen. Voorzitter Joan Laporta voerde al meerdere gesprekken met Jorge Messi, de vader en belangenbehartiger van de aanvaller. Ook trainer Xavi heeft veelvuldig contact met zijn oud-ploeggenoot Messi, zo bevestigde AS eerder.

Messi maakte zijn vader twee weken geleden duidelijk dat hij geen beslissing zal nemen over zijn toekomst voor de strijd om de Franse landstitel beslist is. Paris Saint-Germain kan zich zaterdag met een gelijkspel tegen RC Strasbourg tot landskampioen kronen. Al-Hilal zou bereid zijn om Messi op jaarbasis maar liefst 500 miljoen euro te betalen. Barcelona kan Messi 'slechts' 25 miljoen euro per jaar bieden. De club verwacht groen licht te krijgen voor zijn komst van LaLiga, al heeft Barça nog geen details bekendgemaakt hoe het Messi denkt te kunnen contracteren.

SPORT schrijft dat een terugkeer van Messi bij Barcelona voor de club enorm aantrekkelijk is. De Catalanen zouden hiermee 150 miljoen euro meer aan sponsoring en 80 miljoen aan ticketing verdienen. Zeker is dat er bij de eventuele komst van Messi de nodige spelers bij Barça moeten vertrekken. Xavi verzekerde afgelopen vrijdag dat de uitgaande transfer voor 99 procent, zo niet 100 procent, vast staan. Gesprekken met de desbetreffende spelers zal de trainer van Barcelona echter pas aan het einde van het seizoen houden.

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
20
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties