Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff baalt: 'Daarmee is het gedachtegoed van mijn vader verder aangetast'

Laatste update:

De legendarische nummer 14 hoopte dat oud-voetballers problemen altijd samen zouden kunnen oplossen. "Gewoon aan tafel zitten, een wijntje erbij en dan de boel oplossen. Zowel met Jonk als Bergkamp is dat niet gelukt en dat voelt niet goed", geeft Cruijff aan in zijn column voor De Telegraaf. Hij hoopt dat de beslissing om de technische staf te vervangen 'om professionele redenen' is genomen.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

"Want ook daar moeten we niet omheen draaien. Als duidelijk wordt dat iets niet werkt, dan moet je ingrijpen. We hebben het tenslotte wel over topvoetbal", erkent Cruijff. "Al dan niet terecht, heb ik wel moeite met het buitensluiten van clubmensen met een bepaalde status. Daarom ben ik best benieuwd naar wie wat heeft beslist."

De vader van Cruijff wilde 'eenzijdige en te opportunistische beslissingen' juist voorkomen met de instelling van een Technisch Hart. Zulke beslissingen worden in het topvoetbal immers te vaak genomen, vond hij. "Maar omdat Bergkamp gezegd heeft dat hij werd verrast, lijkt de beslissing buiten het Technisch Hart om genomen te zijn. Anders had hij als lid ervan moeten weten."

Hoop je dat Dennis Bergkamp terugkeert bij Ajax?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
0
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties