Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff baalt: 'Dat was eerst een magisch woord, dat bestaat nu niet meer'

Laatste update:

"Barcelona heeft geen normen en waarden meer", zo geeft Cruijff woensdag aan. "Normen en waarden, principes, dat komt op de eerste plaats. Pas daarna komen de financiën." Cruijff weet dat Barcelona één van de beste jaren uit de clubgeschiedenis achter de rug heeft. "Maar dat is niet alles. Waar is La Masia gebleven? Dat was eerst een magisch woord, nu is dat woord verdwenen. Barcelona was wekenlang alleen om juridische redenen in het nieuws. Dat kan en mag niet meer gebeuren. Er moet serieus en professioneel gewerkt worden."

"Dat Barcelona in zee ging met UNICEF, dat was een geweldige zet. Eén van de beste zetten ter wereld. Vooral op sociaal gebied. En ook dat is nu verdwenen." Cruijff is daarom meer een liefhebber van het succesvolle Barcelona van enkele jaren geleden. "Neymar is alleen maar in het nieuws om redenen die niets met voetbal te maken hebben. Zeven rechtszaken, La Masia bestaat niet meer, UNICEF bestaat niet meer... Ik zeg niet hoe ze te werk moeten gaan, maar in 2010 waren er bepaalde normen en waarden bij Barcelona. Die zijn er nu niet meer."

Cruijff ontkent dat hij een bestuurlijke rol gaat vervullen als Laporta weer de nieuwe voorzitter wordt en heeft zijn twijfels over het aantrekken van Paul Pogba. "Dan moet je ook lijfelijk aanwezig zijn. Maar ik zal wel antwoord op elke vraag geven. Pogba? Een zeer goede speler, maar ik houd niet van het circus dat nu ontstaan is", zo stelt el Salvador.

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
15
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties