Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff baalt weer: 'Het onderlinge wantrouwen wordt in stand gehouden'

Laatste update:

"Je hebt het dan over koppels, die sportief de top hebben gehaald en het financieel prima hebben gedaan", vertelt Cruijff maandag in gesprek met De Telegraaf. "Werken voor Bayern of Ajax is eigenlijk geen must, ze doen het vooral voor hun club. Hoeness is daar eigenlijk het beste voorbeeld van. Hij heeft na zijn voetbalcarrière als pionier de organisatie van Bayern zo naar zijn hand weten te zetten, dat Rummenigge en Franz Beckenbauer later perfect konden worden ingepast."

Cruijff vindt dat Bayern naar buiten toe altijd één front vormt en de directieleden van der Rekordmeister zich tot vandaag de dag niet te groot om hulp van anderen in te roepen. "Bayern komt bij mij echt als een club over. Zoals ik dat ook weer graag bij Ajax zou willen zien." Cruijff ziet het bij Ajax voorlopig somber in. "Er zijn spelers zonder overleg van club veranderd, een rvc-vergadering en een hoger beroep zijn gepland terwijl al maanden bekend is dat ik in januari op vakantie in Mauritius ben. Er wordt dus weer van alles gedaan om het onderlinge wantrouwen in stand te houden. Terwijl Bayern juist laat zien hoe het ook kan en hoe het eigenlijk hoort."

Meer nieuws

Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
0
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
3
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
0
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
10
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties