Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'De zaak-Rosell, de zaak-Neymar, de zaak-Messi en nu weer dít'

Laatste update:

Núñez trad in 1978 aan als preses van de Catalanen en slaagde er tien jaar later in Cruijff aan te stellen als hoofdtrainer. In 1996 ontsloeg hij de Nederlander echter, nadat er twee seizoenen geen prijs was gewonnen en de relatie verslechterde. In juli 2011 verdween Núñez achter slot en grendel, nadat hij veroordeeld was voor fraude, maar later kwam hij op borgtocht vrij. Deze week werd duidelijk dat de 83-jarige Spanjaard echter toch voor twee jaar en twee maanden de bak in draait.

Het gaat nu om een andere zaak, namelijk een poging tot het omkopen van belastinginspecteurs. Cruijff werd dinsdag gevraagd naar zijn mening over het gebeurde en hij reageerde heel duidelijk. "Ik kan me indenken dat Núñez dingen heeft gedaan. Wat precies, dat weet ik niet, maar het schaadt de club Barcelona wel weer, qua imago. Dat is ook het probleem, in mijn ogen. Het clubmuseum draagt bijvoorbeeld zijn naam."

"Het komt te vaak voor dat voetbalmensen slecht in het nieuws komen. Gebeurt dat, zoals bij Uli Hoeness van Bayern München, dan moet je boeten. Voor Barcelona is deze zaak niet goed. Eerst hadden we de zaak-Rosell, daarna de zaak-Neymar, vervolgens de zaak-Messi met de belastingdienst… en nu weer dít. Hoeveel zaken zijn er in totaal wel niet geweest? Zeven, acht? Dat is echt slecht, het imago van Barcelona wordt bezoedeld", vindt Cruijff.

Moet het clubmuseum een andere naam krijgen?

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
3
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties