Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Depay, Clasie en Klaassen hebben laten zien hoe het ook kan'

Laatste update:

"Maar daar zijn er niet zoveel van. Dus wordt er geld uitgegeven dat in veel gevallen niet terug kan worden verdiend." Cruijff geeft maandag in De Telegraaf aan dat de rol van de zaakwaarnemer daarin vaak dubieus is. Al is het aan andere kant ook vaak een moeilijke keuze als een leuke club een zak vol geld aanbiedt. "Je moet dan als jonge voetballer heel sterk in je schoenen staan om anders te willen dan je geadviseerd wordt."

"Zoals de keuze om niet voor het geld te kiezen, maar te investeren in jezelf als voetballer. Wat dat betreft hebben Memphis Depay, Jordy Clasie en Davy Klaassen laten zien hoe het ook kan", besluit de oud-voetballer en -trainer. "Eerst zorgen dat je belangrijk wordt bij de club, dan komt de rest vanzelf."

Denk jij dat Davy Klaassen na dit seizoen klaar is voor het buitenland?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
41
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
44
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties