Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff hekelt PSV'ers in Oranje: 'Blijf nog maar even in Nederland'

Laatste update:

Cruijff constateerde afgelopen zaterdag dat 'niemand deed wat hij moest doen' en zag naar eigen zeggen 'de gekste dingen'. "Zo mag een spits een voorzet nooit voor zich langs laten gaan" of "Het aanspelen door die vijf verdedigers van de bal naar spelers die één linie verder staan, waardoor iedere bal weer terug werd gekaatst. Zo kwam de bal weer terecht bij spelers met minder creatieve bagage en was het elftal bezig het probleem te vergroten."

Van Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Luciano Narsingh was Cruijff evenmin onder de indruk. "Dat zou de top van de Eredivisie moeten zijn, maar zoals ze tegen Turkije speelden raad ik ze aan nog even in Nederland te blijven. Bijna alles ging fout." Cruijff vindt het verder ook vreemd dat Jordy Clasie en Davy Klaassen niet werden ingezet en concludeert dat de huidige koers in Nederland nergens toe leidt. "De oorzaak ligt bij de opleiding, bij de trainers of bij de opleiders van de trainers. Of misschien wel alle drie. Er moet in ieder geval iets heel snel op de schop. Want dit voetbal doet pijn aan je ogen."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties