Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Het kan tegen AC Milan wel eens interessant gaan worden'

Laatste update:

"De zwakte zit 'm bij de Italianen namelijk in de opbouw van achteruit", analyseert Cruijff. "Op Andrea Pirlo na houdt het wat dat betreft niet over. Start Ajax op dezelfde manier als in Enschede dan kan het wel eens heel interessant worden. Je voorkomt zo, dat Milan het beste deel van de ploeg kan gebruiken. Houd je ze op hun eigen helft, dan komen de aanvallers automatisch minder tot hun recht. Tegen FC Twente lukte dat precies één helft, daarna werd opnieuw duidelijk dat voetballend op de eigen helft Ajax niet op z'n sterkst is."

"Zoals die fase van de wedstrijd voor de Twentenaren weer een goede les was hoe het straks tegen Tottenham Hotspur moet voetballen. Net als bij de Italianen is de opbouw van achteruit de achilleshiel van de Engelsen. Dus hoe raar het misschien klinkt, Twente maakt de meeste kans door druk op de tegenstander te zetten. Dan kunnen ze de bal rondspelen op de helft van de tegenstander en komt het Twentse spel het beste tot z'n recht. Net als tegen Inter is Twente voetballend ook beter dan Tottenham, dus moet de ploeg zo snel mogelijk de wedstrijd naar z'n hand zien te zetten.

"Voorkomen moet worden wat er in de eerste helft tegen Ajax gebeurde, toen Twente er nauwelijks uit kon komen. Gebeurt dat ook tegen de Spurs, dan worden de Engelsen in de kaart gespeeld en zie ik het somber in. Maar eerlijk gezegd heb ik het voorgevoel, dat het op White Hart Lane juist een heel leuke wedstrijd kan worden. Met kansen voor Twente. Zelfs een overwinning sluit ik niet uit.

"Ajax heeft het moeilijker. AC Milan is in de poule met een overwinning op Auxerre begonnen en dan weten de Italianen drommels goed, dat een punt pakken in Amsterdam een prima resultaat is. Ajax blijft dan op drie punten, terwijl ze nog naar Milaan moeten komen. Maar ik kan me ook goed voorstellen, dat na het drama in Madrid Ajax blij met een punt zal zijn. Tegelijk ligt het gevaar op de loer, dat als de ploeg te voorzichtig begint het Milan eigenlijk in de kaart speelt", aldus Cruijff.

-
Een gelijkspel tegen AC Milan is een goed resultaat voor Ajax

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
3
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties