Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Hij moet toch inzien dat het slecht gaat met Nederlands voetbal?'

Laatste update:

Cruijff reageert nuchter op de harde woorden van de topspits van weleer. "Ik ken Marco als een jongen die heel prestatiegericht is ingesteld. Hij moet toch ook inzien dat het slecht gaat met het Nederlandse voetbal", zei de Ajax-icoon tijdens de open dag van de Johan Cruyff Foundation in een reactie aan het ANP. "Ik heb de column niet gelezen, maar heb er wel wat van meegekregen."

Volgens Cruijff is het wel vreemd dat Van Basten, werkzaam als assistent-bondscoach bij Oranje, kritiek uit op een Nederlandse profclub, in dit geval Ajax. De voormalig stervoetballer van onder meer Barcelona en het Nederlands elftal is niet van plan om Van Basten zelf te benaderen. "Maar ik zal hem vast wel ergens tegenkomen."

Ben jij het eens met de woorden van Marco van Basten?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
3
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
27
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties