Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Hij zit goed bij Barcelona, maar de macht van het geld is groot'

Laatste update:

Sportief gezien kan Neymar op dit moment niet hogerop, dus zou een vertrek bij Barcelona waarschijnlijk ingegeven worden door financiële motieven. "Het is altijd tweeledig", zegt Cruijff junior tegen Esports Cope. "Enerzijds is het romantisch om langdurig voor dezelfde club te spelen, maar anderszijds is de macht van het geld heel groot. Iedereen weet dat de financiële positie van Neymar heel goed is, maar ergens anders kan het altijd beter zijn. Ik hoop persoonlijk dat hij gewoon blijft."

Cruijff, die zelf van 1993 tot 1996 tot de A-selectie van Barcelona behoorde en tot 44 wedstrijden (en 13 goals) in het eerste kwam, acht Barcelona de favoriet voor de landstitel dit seizoen. "De overwinning op Atlético Madrid heeft nog meer vertrouwen gegeven, maar vergeet niet dat Real Madrid en Atlético nog aardig wat wedstrijden spelen tegen teams in nood. Die kunnen gekke sprongen maken. Het seizoen is nog lang."

Denk jij dat Neymar voor het eind van dit seizoen bijtekent bij Barcelona?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties