Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Ik zei: ben je gek of zo? Wie doet dat nou, vier jaar lang?'

Laatste update:

"Real Madrid is echt de mist ingegaan", zo oordeelt Cruijff woensdag. "Er is een absurd probleem ontstaan omdat men niet in staat is gebleken om de situatie goed in te schatten." Cruijff legt de schuld bij Real Madrid. "De club weet dat bepaalde diploma´s nodig zijn. Waarom zegt men dat dan niet? Iedereen heeft schuld. Zidane heeft zo ontzettend veel ervaring als voetballer en is naderhand assistent van Carlo Ancelotti geweest. Wie moet hem wat leren? De papieren moeten in orde zijn, maar ik snap niet waarom het pas maanden later aan het licht komt. Dat stoort me. Real is echt stom geweest, iemand op kantoor had een belletje moeten plegen."

Cruijff is van mening dat je moet studeren om trainer te worden. "Zonder meer. Maar we hebben het over Zidane, weinig mensen zijn zo goed. Dan gaan we hem niet vragen dat hij datgene moet leren wat hij al weet. In Nederland hebben Frank de Boer, Marco van Basten, Frank Rijkaard en Ronald Koeman als assistent-bondscoach veel opgestoken en sneller hun diploma's behaald. Iemand die twintig jaar in een kleedkamer heeft gezeten weet meer dan iemand met tweeduizend diploma's. Maar een diploma is noodzakelijk en daarom snap ik de bond niet."

Cruijff schrok toen hij in Spanje zijn trainersdiploma wilde halen. "Ik wilde een examen afleggen, maar ze vertelden mij dat ik eerst vier jaar moest studeren. "Ik zei: ben je gek of zo? Wie doet dat nou, vier jaar lang? Wie gaat mij technische dingen leren als ik het beter weet? Moet ik luisteren of moet ik die persoon corrigeren? Het is absurd. Dan heb ik het over dertig of veertig jaar geleden. Ik weet nog goed dat twee spelers trainer wilden worden. Ik vroeg naderhand aan hen hoe het examen was gegaan. Eén was geslaagd, de ander was gezakt. Ik vroeg aan hem waarom. Hij zei dat hij geen examen had kunnen doen omdat wij die dag in Europa moesten spelen, in Rusland. De ander kon wel naar het examen omdat hij niet was geselecteerd. Dus hij was gezakt omdat hij een Europese wedstrijd moest spelen. Ik heb toen de bond gebeld om een nieuw examen te regelen."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties