Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Ik zie het in ieder geval niet voor me, die twee naar Barcelona'

Laatste update:

Mourinho maakte tussen 1996 en 2000 deel uit van de technische staf van Barcelona. Een periode waarin hij de rechterhand van wijlen Sir Bobby Robson en Louis van Gaal was. Mourinho groeide daarna uit tot een van de meest succesvolle clubtrainers, maar wel een met een aversie jegens Barcelona. De nu manager van Chelsea laat zijn belangen al jaren behartigen door Mendes, die afgelopen week van Laporta naar verluidt de vraag kreeg of de oefenmeester welwillend stond tegenover een terugkeer naar Catalonië. Laporta was ook benieuwd naar de plannen van Cristiano Ronaldo, maar dat is volgens Mendes een onmogelijke missie. De aanvaller wil nog jaren bij Real Madrid blijven.

Johan Cruijff is goed bevriend met Laporta en kreeg vrijdag de vraag of hij de twee Portugezen ooit naar het Camp Nou ziet vertrekken. "Ik geloof er allemaal weinig van. Eigenlijk zouden we alleen op feiten moeten reageren, nu zijn het alleen geruchten. Een mening geven over iets wat waarschijnlijk niet waar is, wat heb je daar nou aan?", vroeg de oud-trainer en -speler van de Catalanen zich af. "Ik zie het in ieder geval niet voor me, die twee naar Barcelona. Maar je weet het nooit. Sport is een spel met veel mogelijkheden. Maar in dit geval acht ik de kans klein. Ik kan me niet voorstellen dat Laporta ze naar Barcelona zou halen." Laporta was eerder voorzitter van Barcelona, tussen 2003 en 2010.

Cruijff ontkent dat hij deel uitmaakt of gaat uitmaken van de kandidatuur van Laporta. "Ik heb een uitstekende relatie met hem, maar je weet nooit hoe een tweede keer uitpakt." Cruijff is benieuwd of de presidentsverkiezingen eerder zullen worden gehouden. "Dan hangt er van af of de bal erin gaat of niet", doelde el Salvador op het beleven of uitblijven van een succesvol seizoen. "Maar zijn er al kandidaten dan? Het is wel erg vroeg allemaal nog." Volgens een recente peiling zou Laporta op dit moment circa 33 procent van de stemmen van de socios ontvangen. Agustí Benedito i Benet is een goede tweede met 23 procent en de huidige preses, Josep Maria Bartomeu, kan rekenen op bijna 18 procent. De rest van de socios, ongeveer een kwart, weet nog niet wie de beste kandidaat zou zijn.

Denk jij dat José Mourinho ooit trainer van Barcelona wordt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties