Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cruijff is heel optimistisch en doet alsof er niets aan de hand is'

Laatste update:

"Ik ben hem snel gaan opzoeken toen ik het hoorde. Het kwam aan in de familie, mede omdat we heel hecht zijn. We waren allemaal onder de indruk van de vele opbeurende reacties, ook uit Israël. Dat doet hem en ons echt goed", aldus Cruijff in een interview met Helden.

"Hij is zelf heel optimistisch, doet alsof er niets aan de hand is. Maar dat is wel het geval. Mijn vader is zo energiek, nog steeds is hij heel actief. En als hij optimistisch is, zijn wij het ook." In januari vertelde Jordi aan de NOS nog dat zijn vader aan de betere hand is.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties