Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff kritisch over Mourinho: 'Hij mist iets, dat kun je duidelijk zien'

Laatste update:

Dat is in de ogen van de Nederlandse oud-topvoetballer ook wat the Special One ontbeert. "Hij is een zeer goede coach, maar hij heeft zelf nooit echt gevoetbald. Hij mist iets en dat kun je duidelijk zien", vertelt Cruijff aan Cadena COPE. "Wie wél gespeeld heeft, merkt bepaalde details op", vervolgt de voormalig Barcelona-vedette. "Overigens betekent dit niet dat hij geen goede trainer is", haast Cruijff zich te zeggen.

Ondanks die nuancering blijft de Nederlander kritisch over de Portugees, die bij de Koninklijke niet altijd het beste uit zijn selectie zou halen. "Hij heeft de beschikking over een heleboel goede spelers, en uit sommige van hen zou hij meer kunnen halen. Maar dan moet je ze wel een bepaalde vrijheid geven. Luka Modric bijvoorbeeld is geweldig, maar het hangt er wel van af hoe je hem gebruikt", laat de oud-international weten.

Ben je het met Johan Cruijff eens?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
133
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
16
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties