Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff legt uit: 'Dat is de volgende stap die bij Ajax moet worden gemaakt'

Laatste update:

Volgens de voormalig topvoetballer moet de huidige situatie worden aangegrepen om de opleiding van talentvolle voetballers te vervolmaken in Amsterdam. Cruijff geeft aan dat het accent de afgelopen periode in eerste instantie heeft gelegen op de fysieke en mentale ontwikkeling van veelbelovende spelers. "Vervolgens zijn fysiek en mentaal gecombineerd met tactiek en techniek", schrijft Cruijff in zijn column in De Telegraaf.

"Daar zijn we nu volop mee bezig, alleen moet het nu samenvloeien met het eerste elftal", vervolgt de 48-voudig Oranje-international. "Dat is de volgende stap die binnen Ajax moet worden gemaakt. Daarom komt de mindere periode nu niet nadelig uit, omdat het gemakkelijker praten en aanpassen is als het minder gaat, dan als er een kampioenschap wordt gevierd", weet Cruijff.

-
Denk je dat Johan Cruijff gelijk heeft?

Meer nieuws

Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
13
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
5
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
17
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
36
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
6
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties