Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Niet de fout maken te denken dat het lek bij Ajax nu boven is'

Laatste update:

"Juist door het signaal dat Frank met het team tegen AC Milan en Vitesse afgegeven heeft, heb je als club de morele plicht te voorkomen dat hij straks verzuipt, zoals dat zijn voorgangers is overkomen", benadrukt de oud-speler en -trainer van Ajax. "De basis om Ajax weer op te bouwen ligt er. Ik heb de afgelopen weken met zo'n beetje alle oud-spelers gesproken. Van beroemd tot minder bekend en iedereen is bereid om Ajax te helpen. Geef ze daarom een kans."

"Hetzelfde geldt voor de ledenraadverkiezing", vervolgt Cruijff. "Ook als er veel voetballers gekozen worden, dan nog is alleen de eerste stap gezet. Net als met het eerste elftal begint het eigenlijk pas na die zo belangrijke eerste stap. Hoe sneller het technisch beleid daarna doorgelicht en verbeterd wordt, hoe beter dat ook voor De Boer en zijn elftal is. Want zolang de organisatie van de club niet klopt, loop je ook als trainer uiteindelijk tegen een muur aan. Juist nu Frank zo'n goed signaal heeft afgegeven, kan de rest van Ajax niet achterblijven."

Eindigt Ajax bij de eerste twee?

Meer nieuws

Youri Mulder hoopt vurig op wissel bij Nederland: 'Ik mis hem in dit elftal'
2
Van der Vaart ziet absolute uitblinker bij Oranje: 'De Polen zijn bang voor hem'
8
Stekelenburg ziet in warming-up Polen opvallend signaal voor Oranje
4
Schokkende beelden: politie schiet man in Hamburg neer; ook foto wapen duikt op
0
Ronald Koeman legt uit waarom hij niet voor koppeltje Geertruida-Frimpong kiest
11
V/d Vaart: 'In Oranje is hij by far de beste, hij is ook afgevallen en fitter'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties