Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Ondanks de 5-0 kunnen toch een paar vraagtekens gezet worden'

Laatste update:

Vooral de tweede helft, nadat het elftal van trainer Frank de Boer bij rust al op een 4-0 voorsprong stond, viel de voormalig topvoetballer tegen. "Bij zo'n stand moet je met plezier verder voetballen en het publiek vermaken, maar tegelijk heel scherp in je hoofd blijven", doceert Cruijff in zijn column in De Telegraaf. "Om te voorkomen dat je uiteindelijk toch onnodig energie verspeelt en tegen blessures aanloopt."

"Dat kwam er tegen Willem II niet echt uit en dat is jammer", vervolgt de 48-voudig Oranje-international. "Ondanks de 5-0 werd het daardoor toch een wedstrijd waar een paar vraagtekens bij gezet kunnen worden." Woensdag zou dat 'vervelende consequenties' kunnen hebben, waarschuwt Cruijff. "Ajax heeft weliswaar aan één punt genoeg, maar daarop gokken houdt risico's in. Dus zeg ik: kies de aanval en doe dat met verstand."

-
Denk je dat Ajax woensdag minstens gelijkspeelt?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties