Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Opvallend hoeveel ex-spelers van Ajax goed in de markt liggen'

Laatste update:

"Dan het resultaat", vervolgt Cruijff zijn relaas. "Arjen Robben, Wesley Sneijder, Salomon Kalou, Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Afellay, Miralem Sulejmani, Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Christian Eriksen, allemaal zijn ze vanuit de Eredivisie doorgegroeid en hebben ze het nationale elftal gehaald. Een teken dat er in de jury heel veel verstand van voetbal zit en dat doet me deugd.

"Want hoe moeilijk het herkennen van talent is, merken we nu weer", stelt Cruijff. "De transferperiode is aangebroken en om bij Ajax te blijven is het opvallend om te zien hoeveel spelers goed in de markt liggen, die eerder bij Ajax weg zijn gestuurd of niet bij het Amsterdamse jeugdvoetbal zijn opgemerkt. Maher is daar een goed voorbeeld van, maar ook Yanic Wildschut en Luciano Narsingh, die door de club zelfs terug wordt gevraagd. Alleen kost hij nu wel een paar miljoen. Ik wil er vooral mee zeggen dat er op het gebied van talentherkenning en scouting nog veel verbetering mogelijk is. Als een club dat goed op orde heeft, dan scheelt dat miljoenen."

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
10
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties