Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff: 'Oranje was lelijk, grof, hard, gesloten en weinig voetballend'

Laatste update:

De enige die er in de ogen van de oud-voetballer goed vanaf komt, is keeper Maarten Stekelenburg. Aan Spaanse zijde krijgt ook doelman Iker Casillas een compliment, evenals Andrés Iniesta. De middenvelder heeft volgens Cruijff 'een groot hart', omdat hij het winnende doelpunt opdroeg aan zijn overleden vriend en collega-voetballer Dani Jarque.

Voorafgaand aan de finale dichtte Cruijff de Spanjaarden al de beste kansen toe op de titelwinst. Hij vergelijkt een dag na de laatste WK-wedstrijd de aanpak van het Nederlands elftal met Internazionale, dat Barcelona uitschakelde in de Champions League. "Ze hebben vuil gespeeld. Het doet me pijn dat ik me niet vergis, maar Nederland heeft een lelijke weg gekozen om een gooi te doen naar de titel."

Net als veel van de Oranje-internationals kraakt Cruijff ook een kritische noot richting scheidsrechter Howard Webb, die 'een te persoonlijke toepassing van de regels hanteert'. Maar waar het Nederlands elftal zich benadeeld voelt, wijst Cruijff op de rode kaarten die getrokken hadden kunnen worden voor Nigel de Jong (raakte Xabi Alonso op de borst) en Arjen Robben (die een tweede gele kaart had kunnen krijgen voor het wegtrappen van een bal na een fluitsignaal).

-

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
1
Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
4
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
4
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties