Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff scherp: 'Het probleem van Barcelona heet Neymar'

Laatste update:

Cruijff werd door El Mundo Deportivo gevraagd of de kritiek op trainer Martino nu terecht is of niet. De Nederlander, die zelf liefst acht jaar voor de groep stond in Camp Nou, weerlegde de vraag in zijn eigen stijl: "Bij iedere club en bij ieder groot team moet de trainer de technische baas zijn", doceert hij. "Dat is ook waarom Josep Guardiola vertrok: het bestuur begon zich teveel met het voetbal te bemoeien."

"Het huidige probleem van Barcelona heet Neymar", zegt Cruijff onomwonden. "Hij is een groots voetballer, dat staat buiten kijf, maar je kunt niet iemand van 21 jaar halen en een hoger salaris geven dan twee jongens voorin die alles al gewonnen hebben. Niemand is met 21 jaar al God", vindt de oud-speler en -trainer. "En los daarvan: je hebt al de beschikking over de beste speler op aarde en die is pas 26 jaar. Iemand van 21 jaar kan niet ook geweldig zijn, dat is onmogelijk in de voetballerij."

Cruijff was zondagavond niet in Spanje om El Clásico te zien, die in 3-4 eindigde voor Barcelona. "Ik zat in het vliegtuig. Toen ik van de uitslag hoorde was ik erdoor verrast, dat er zoveel was gescoord." Op de vraag of Cruijff nog iets voor Barcelona wil betekenen, nu Sandro Rosell al enige tijd weg is, zegt hij: "Ik reis veel en ben niet altijd in Barcelona, maar dan zouden we eens moeten praten."

Heeft Johan Cruijff gelijk?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
18
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties