Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff verbaast zich over Ajax: 'Gek, wij trainden daar vroeger speciaal op'

Laatste update:

Dat gold later op de avond in nog grotere mate voor ADO Den Haag, dat wegens een rode kaart voor Jorrit Hendrix ruim een uur met een man meer speelde bij PSV, maar door een treffer van Memphis Depay toch verloor. "Ineens staat de tegenstander met tien man en ontstaat er een voordeel. Opvallend was dat Ajax en Den Haag daar niet mee wisten om te gaan", schrijft Johan Cruijff in zijn column in De Telegraaf.

De voormalig topvoetballer constateerde dat Dordt één op één ging spelen en bovendien de aanwezige fysieke kracht goed gebruikte. "Ajax had er geen antwoord op. In de eerste helft kreeg Dordrecht zelfs de beste kansen. Net als PSV tegen Den Haag." Cruijff concludeerde verbaasd dat Ajax noch ADO de overtalsituatie optimaal wist uit te buiten. "Gek, want wij trainden daar vroeger speciaal op", herinnert de 48-voudig Oranje-international zich.

-
Vind je dat Johan Cruijff gelijk heeft?

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
33
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties