Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff ziet 'typisch Nederlands probleem': 'Dan geloof je het uiteindelijk wel'

Laatste update:

Het viel Cruijff op dat het met name de verdedigers waren die elkaar in de laatste linie de bal toespeelden. "Met als gevolg dat de middenvelders stopten met vrijlopen. Als je daarmee bezig bent, maar je ziet dat de bal toch vijf keer heen en weer wordt getikt, dan geloof je het uiteindelijk wel", schrijft de oud-speler en -trainer van onder meer Ajax en Barcelona in zijn column in De Telegraaf.

"Ik blijf het onbegrijpelijk vinden hoeveel Nederlandse ploegen niet alleen het ritme uit de wedstrijd halen, maar ook uit de eigen ploeg. Temporiseren is prima, maar wel met veel middenvelders op de helft van de tegenstander en niet op de eigen helft door verdedigers. Nu hadden de twee centrale verdedigers meer balcontacten dan de andere acht spelers bij elkaar", merkt Cruijff op over de Europese wedstrijden van Feyenoord en PSV.

-
Ben je het met Johan Cruijff eens?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties