Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crysencio Summerville verlaat Feyenoord voor Premier League-avontuur

Laatste update:

Het contract van Summerville bij Feyenoord liep nog tot medio 2021 en de Rotterdammers wilden deze verbintenis graag openbreken en verlengen. "De speler gaf echter aan niet op het aanbod in te willen gaan, waardoor een vertrek voor beide partijen de oplossing is", meldt Feyenoord via de officiële kanalen. Er was veel belangstelling voor Summerville, van onder meer Wolverhampton Wanderers, Anderlecht, Rangers FC en Red Bull Salzburg. Voetbal International meldde dat er tevens vanuit de Eredivisie interesse was voor de aanvaller.

Zijn keuze is nu dus echter gevallen op Leeds United, dat vorig seizoen als kampioen van de Championship promoveerde naar de Premier League. Summerville zal bij the Whites echter nog niet aansluiten bij het eerste elftal, want in het communiqué valt te lezen dat het voorlopig de bedoeling is dat hij in de Onder-23 zal gaan spelen. Bij het hoogste jeugdelftal van Leeds United treft Summerville een landgenoot, daar ook de van Ajax overgekomen doelman Dani van den Heuvel in de Onder-23 zal uitkomen.

Summerville doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde uiteindelijk geen enkele officiële wedstrijd in de hoofdmacht van de Rotterdammers. De afgelopen seizoenen werd de jeugdinternational tweemaal verhuurd: aan FC Dordrecht en aan ADO Den Haag. In de voorbije jaargang kwam hij namens laatstgenoemde club tot 22 officiële optredens, waarin hij 2 doelpunten en 3 assists verzorgde. Summerville zag het niet zitten om komend seizoen een bijrol te vervullen in Rotterdam, waardoor er geen akkoord werd bereikt over een nieuw contract. Een rol bij het nieuwe Onder-21 elftal van Rini Coolen zag hij al helemaal niet zitten, waardoor een vertrek voor alle partijen de beste oplossing is.

Goede keuze van Crysencio Summerville?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties