Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crystal Palace stelt ervaren opvolger aan van De Boer

Laatste update:

Hodgson leidt woensdag zijn eerste training en zit zaterdag al op de bank op Selhurst Park wanneer the Eagles het opnemen tegen Southampton. "Dit is de club van mijn jeugd en ik weet nog goed dat ik hun wedstrijden bekeek vanaf de tribune aan de Holmesdale Road-zijde. Het heeft mij mooie herinneringen opgeleverd", aldus de coach die in het seizoen 1965/66 voor Crystal Palace speelde, maar er nog nooit trainer was.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


"Als speler droom je er dan van om voor Crystal Palace te spelen en als trainer droom je om de club te coachen. Er is sindsdien veel gebeurd. Ik zie het als een beloning dat ik hier nu ben, als manager van Crystal Palace, de club waarvan ik altijd heb gehouden en die ik altijd heb bewonderd. Wij zijn de club van Zuid-Londen met een enorme achterban. De ambities hier zijn realistisch en we hebben enorm veel potentie om te groeien."

"Ik hoop dat we onze doelstellingen bereiken. Ik ben erg blij om weer terug te zijn in het clubvoetbal. Het is een tijd geleden dat ik hier was", besluit Hodgson, die voor het laatst werkzaam was als adviseur van het Australische Melbourne City. Daarvoor was hij interim-bondscoach van Jong Engeland, bondscoach van Engeland en trainer van onder meer Liverpool, Fulham en Internazionale.

-
Gaat Crystal Palace zich dit seizoen handhaven, denk je?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties