Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crystal Palace verliest ook zonder De Boer en breekt Premier League-record

Laatste update:

Het vroege doelpunt van Davis zorgde voor het klassenverschil in de eerste helft. Tadic ontdeed zich in het strafschopgebied van Timothy Fosu-Mensah en zette voor. Wayne Hennessey kreeg zijn handen tegen de bal, die echter in de voeten van Davis belandde. De Welsh international schoot het leer tegendraads tegen de touwen: 0-1. Crystal Palace had via Christian Benteke en de in de basis teruggekeerde Ruben Loftus-Cheek kansen op de gelijkmaker, maar de afwerking liet te wensen over.

Vier minuten na rust had Jason Puncheon een dot van een kans op de 1-1, na voorbereidend werk van Jeffrey Schlupp. Fraser Forster kon op de lijn echter redding brengen. De start van Crystal Palace aan de tweede helft mocht er zijn, maar naarmate de tijd verstreek kreeg Southampton meer grip op het duel. Crystal Palace kwam opnieuw niet tot scoren en groeide vanaf de tachtigste minuut uit tot de club die het langst wacht op het eerste Premier League-doelpunt van het seizoen, in totaal 454 minuten.

Premier League
Crystal Palace
0 - 1
Southampton
Denk jij dat Crystal Palace dit seizoen gaat degraderen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties