Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

CSKA Moskou reist na nederlaag in crisissfeer af naar Eindhoven

Laatste update:

CSKA, zonder de geschorste Pontus Wernbloom maar met voormalig VVV-Venlo-aanvaller Ahmed Musa in de basis, had moeite om op het kunstgras van het Zvezda Stadion tot kansen te komen. Verder dan een schot van Georgi Milanov, dat naast ging, en een stijlvolle volley van Musa kwamen de bezoekers in het eerste half uur niet. Amkar speelde georganiseerd en kwam er zo nu en dan gevaarlijk uit. Na 37 minuten viel dan ook de openingstreffer.

Milanov leed balverlies en daardoor kon talent Alikhan Shavaev met een lage pass bereikt worden door Sergey Balanovich. De 22-jarige middenvelder vond met een schuiver uit de draai de korte hoek: 1-0. CSKA gaf in de slotfase van het eerste bedrijf nog even gas en kreeg twee enorme kansen: Seydou Doumbia knalde tegen de lat en Alan Dzagoev stuitte van dichtbij op doelman Aleksandr Selikhov.

In het eerste kwartier van de tweede helft werd het op de counter loerende Amkar tweemaal gevaarlijk: spits Aleksandr Prudnikov schoot op Igor Akinfeev en Janusz Gol verprutste een counter door een afzwaaier te produceren. CSKA-trainer Leonid Slutsky had hierna genoeg gezien en haalde Bibras Natkho en Kirill Nababkin naar de kant ten faveure van Zoran Tosic en Kirill Panchenko, maar er kon ook hierna niet veel worden gecreëerd.

Musa schoot over, een van richting veranderd schot van Aleksandrs Cauna werd over getikt en een slappe kopbal van Doumbia kon eenvoudig gepakt worden door Selikhov. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd in het slot gegooid: invaller Aleksandr Salugin liep de bal na een messcherpe counter en een halfhoge voorzet van Petar Zanev tegen de touwen. Amkar staat nu tiende en CSKA gaat na het duel met PSV de winterstop in.

Denk jij dat CSKA Moskou kampioen wordt?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
100
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties