Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cultheld moet eventueel vertrek van Haller bij FC Utrecht opvangen'

Laatste update:

Veerman heeft een aflopend contract met Heerenveen, al is er een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. "Ik heb het hartstikke naar mijn zin in Heerenveen. Maar ik moet wel aan mijn toekomst denken. Als ik ergens een vierjarig contract kan tekenen, dan moet ik dat serieus overwegen. Nu ik hier nog maar een halfjaar 'heb', maakt het eigenlijk niet meer uit hoe graag ik in Heerenveen ben", zo gaf de aanvaller recent toe.

Veerman, 25 jaar en cultheld in het Abe Lenstra Stadion, speelde dit seizoen alleen nog als invaller voor sc Heerenveen; dat deed hij in dertien Eredivisie-duels en twee bekerwedstrijden. Dat resulteerde in vijf treffers. Haller staat dit seizoen op negen treffers, in zeventien officiële duels voor FC Utrecht. In elke transferperiode genoot de Fransman interesse van buitenlandse clubs en het ligt in de lijn der verwachting dat hij in januari ook her en der in beeld zal zijn.

Een winters of zomers vertrek van Nacer Barazite uit Utrecht lijkt ook aannemelijk. Zakaria Labyad, die sinds afgelopen zomer zonder club zit, is volgens het dagblad een gegadigde om zijn positie in te nemen. De 23-jarige buitenspeler speelde eerder in Nederland voor PSV en Vitesse.

Henk Veerman zou een goede spits voor FC Utrecht zijn

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
2
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
4
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties