Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cultheld Suk levert met eerste doelpunt bijdrage aan zege van FC Porto

Laatste update:

De fans van FC Porto keken uit naar de thuisontmoeting met Moreirense, daar het team van José Peseiro een week geleden een belangrijke 1-2 overwinning op aartsrivaal Benfica had geboekt. De thuisploeg keek na nog geen half uur spelen echter al tegen een 0-2 achterstand aan. Vlak voor rust verkleinde men echter de nadelige marge. Na een charge op Maxi Pereira in het zestienmetergebied verzilverde Miguel Layún de toegekende elfmetertrap: 1-2.

Suk, die in de basis mocht beginnen, kopte in de 73e minuut een corner van Layún tegen de touwen en dertien minuten voor tijd verscheen de 3-2 op het scorebord. Evandro kopte uit een acrobatische voorzet van Yacine Brahimi de winnende treffer binnen. Door de zege heeft FC Porto weer drie punten minder dan Benfica, dat eerder dit weekeinde met 1-3 van Paços de Ferreira won. Sporting Portugal, dat evenveel punten als Benfica heeft, speelt maandagavond nog in eigen huis tegen Boavista.

-
Wie wordt dit seizoen kampioen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties