Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Curaçao probeert twee Feyenoorders weg te kapen bij Oranje

Laatste update:

De twee verdedigers van Feyenoord zijn onderdeel van de 42-koppige voorselectie van Curaçao, dat op 10 juli de eerste wedstrijd van de Gold Cup speelt. Het is overigens nog niet duidelijk of Malacia en Geertruida daadwerkelijk in actie willen komen namens Curaçao. Mochten de Feyenoorders meegaan naar de Gold Cup, dan zullen zij de openingsfase van het seizoen met hun club moeten missen. Feyenoord speelt op donderdag 22 juli namelijk al de eerste wedstrijd in de voorronde van de Conference League, terwijl Curaçao in ieder geval op 19 juli nog een groepswedstrijd speelt.

Naast Malacia en Geertruida zijn er meer opvallende namen die pronken op de lijst van de voorselectie. Ook Vitessenaar Riechedly Bazoer, die in maart de uitnodiging van bondscoach Guus Hiddink weigerde omdat hij wilde wachten op Oranje, zit er opnieuw bij. Verder zijn onder meer Joshua Brenet (door TSG Hoffenheim verhuurd aan Vitesse), Tahith Chong (door Manchester United verhuurd aan Club Brugge) en Ruben Kluivert (FC Utrecht) toegevoegd aan de lijst. Quinten Timber, die van Ajax naar FC Utrecht gaat, is ook geselecteerd, terwijl namens PSV Jeremy Antonisse, Tyrick Bodak, Armando Obispo en Shurandy Sambo voor de voorlopige selectie zijn uitgenodigd.

Eerder deze week slaagde Curaçao is er niet in om de finaleronde van de kwalificatiefase voor het WK in Qatar te bereiken. Het team van interim-bondscoach Patrick Kluivert, die sinds mei aan het roer staat omdat Hiddink herstellende is van het coronavirus, kwam dinsdagavond lokale tijd niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Panama: 0-0. De 2-1 zege van Panama in het heenduel, afgelopen zaterdag in Panama-Stad, gaf zodoende de doorslag. In de Gold Cup komt Curaçao in actie in Groep A, waarin naast El Salvador ook Mexico ingedeeld is. De vierde tegenstander in de groepsfase van het toernooi is nog onbekend, daar de kwalificatiereeks nog niet voltooid is.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
95
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties